Monday, May 23, 2011

kaki menggeletar..

Dgr tajuk cam sangap rokok an,tp mne de..kaki menggeletar sbb xpdt gi men futsal mlm ni..bkn xpat gi sbnr nyer, situasi skang ni yg dah nak exam ni nk jd bdk baik la an byk dok umh dating buku2 yg byk smpi bleh wat dumbell ni..byk cam sial...

sori r wei xpat gi mlm ni,klu de mse len lg bleh la kte beradu tenage atas pdg..hahahaaha,bunyi cam pwr an..


skang ni aku nk tunaikn permintaan sorang mmbr skolah rndh aku dgn perknlkn dier kat blog aku ni..asyk mntk2 je an nk msk blog aku yg pwr gle ni..

nme:nur syarina binti mohd ariff
umo sebaye aku
jantina pompan
dok cheras
no tel kne tny bpk dier dlu (dier ckp la)
still single kte nyer la
skolah rndh smpi skolah mngh form 1 smpi bln 3 sme ngan aku
tp x byk ckp sgt r,bdk sombong plak mse an..pengawas la ktekn..cehh,tui..hahaha

warne fav itam putih ngan pe tah,cam byk je dier bg tau ri 2
sorng yg ganjil..hahahaha..xpnh tgk cte pirate of karibien..hahaha
fav singer mcr ngan singer laki yg sore serak2 sket..
ske david beck..

sorng yg bajet kecoh, pendiam..ngan pe tah lg,
2 org adk bradik,ank last..kakak da kawin,br je..sori r x dpt dtg
cam da byk je aku tlis ni an,xtau r btol ke x..

ok x makcik oi biodata ni???hahahaha


p/s-nk men futsal doh.....


chow...

2 comments:

  1. hahaha...kire brjaye post la ni...haha..thniah3...;p

    ReplyDelete